Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fürdőszoba ötletek

A reggeli indulás meghatározza a nap további részét. Az egész napunkra rányomhatja bélyegét, ha a családtagok nem tudnak időben elindulni a fürdőszobai "tumultus" miatt. Erre kínálhat megoldást a B&K Kft dupla- és szimpla kivitelű öntött gránit mosdói. 

Fürdőszoba ötletek

A vásárlói elégedettséget mutatja, hogy egyre több fürdőszobában jelennek meg a dupla kivitelű mosdó medencék, mosdópult termékek. Cégünk kínálatába most 120-140-160 cm széles dupla mosdók, és 60 cm széles egyszemélyes mosdók kerültek be. Utóbbiak között pultba építhető és pultra ültethető változatokat is találunk.

     

Az új mosdók közös pontja az öntött márvány alapanyag. Az öntött műkő zúzalékból készített termékek lehetőséget adnak speciális formák megvalósítására, és a valódi gránit felülettel szinte azonos anyagminőség kialakítására. Mivel ezen mosdók tapintása megtévesztésig hasonlít a természetes kövekére, gyakran tévesztik azt össze a valódi gránittal.

Míg a hagyományos eljárással készülő - égetett mázas - mosdóknál, a gyártás során apró lyukak (zárványok) keletkeznek, a műkőből készülő mosdók felülete teljesen tömör és sima, így azon sokkal nehezebben tudnak megtapadni a későbbi elszíneződéseket okozó szennyeződések.

Fürdőszoba ötletek

A svéd tervezők által megálmodott, és EU -ban legyártott mosdók egy magas minőségi kategóriát kínálnak mindazok számára, akik nem csak a funkcionális szempontokat, de az esztétikai élményt is fontosnak tartják a fürdőszoba kialakításánál.