Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fürdőszoba kiegészítők hírei

A Fürdőszoba kiegészítő termékeink egy része kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely rendeltetésszerű használat esetén – klórmentes környezetben vízzel, szennyezett vízzel, élelmiszerekkel és szerves savakkal 5,5-es pH értékig való érintkezés esetén – korróziómentes, hosszú élettartamú és esztétikus felületet biztosít, amely rendszeres ápolásra és tisztításra szorul. 

Kimondva- kimondatlanul a WC minden lakás elengedhetetlen része. Éppen ezért fontos, hogy a funkcionalitás mellett az esztétikumra is figyelmet fordítsunk, amikor egy mellékhelyiség kialakítását tervezzük. És ha már esztétikus kialakításról beszélünk, az sem utolsó szempont, hogy a mellékhelyiségben található berendezései tárgyak harmonizáljanak a lakás többi szegletével, a fürdőszoba berendezéssel, stb.

WC ülőke, wc tető

A B&K Kft. a közösségi mosdók szakértője, így webáruházi kínálatunkban nagyon sok olyan termék, fürdőszobai kiegészítő, fürdőszoba felszerelés található, amely szállodai fürdőszobák, nyilvános WC-k,  kórházi, kollégiumi fürdőszobák hasznos, esztétikus és szükséges felszerelési tárgyai.

fürdőszoba kiegészítők, Virginia-bisk

Mofém csaptelepek általános termékjellemzői

MŰKÖDÉSI ÉLETTARTAM

 

 Európai norma

 Mofém norma

 Felsőrészek 

 200.000 elforgatás

 +500.000

 Keramikus egység

 70.000 elforgatás

 +350.000

 Kifolyócsövek

 80.000 elforgatás

 +300.000

 Zuhanyváltók

 30.000 elforgatás

 +100.000

Mofém csaptelepek kerámiabetétei

Minden Teka keramikus vezérlőegység magas ellenállóképességű szinterezett kerámialemezeket tartalmaz. A tárcsák porózus felülete tovább megtartja a kenőanyagot és finomabb, lágyabb mozgást eredményez, meghosszabítva ezáltal a csaptelep élettartamát. A működtetést végző elem el van szigetelve a víztől, így biztosítva a folyamatos kenést.

Mofém csaptelepek, kerámia betét

Kerámiás felsőrészeink pontosabb szabályozást biztosítanak, és enyhítik a túlnyomás hatását. A zajcsökkentő szűrő mérsékli a zajszintet a normál szintre anélkül, hogy a víz útját befolyásolná. Megfelel az UNE EN 200 norma követelményeinek.

Mofém csaptelepek perlátorai

A MOFÉM egykaros mosdó csaptelepek kiemelkedő vízmegtakarítási tulajdonságokkal bírnak. A vízáramlás szabályozós perlátoroknak köszönhetően típustól függően 50% vagy akár 60% vízmegtakarítást is elérhetünk velük.
Minden MOFÉM csaptelep családnál alkalmazzuk az új generációs HONEYCOMB® típusú perlátort, mely olyan speciális műanyagból készült, ami meggátolja a vízkő lerakódását és vandálbiztos, mert a sugárvezető része és a perlátor ház egy egységet képez emellett.

Mofém csaptelepek perlátorai

A reggeli indulás meghatározza a nap további részét. Az egész napunkra rányomhatja bélyegét, ha a családtagok nem tudnak időben elindulni a fürdőszobai "tumultus" miatt. Erre kínálhat megoldást a B&K Kft dupla- és szimpla kivitelű öntött gránit mosdói. 

Fürdőszoba ötletek

A vásárlói elégedettséget mutatja, hogy egyre több fürdőszobában jelennek meg a dupla kivitelű mosdó medencék, mosdópult termékek. Cégünk kínálatába most 120-140-160 cm széles dupla mosdók, és 60 cm széles egyszemélyes mosdók kerültek be. Utóbbiak között pultba építhető és pultra ültethető változatokat is találunk.