Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fürdőszaba kiegészítők, hogyan válasszunk szemetes kukát?

Elsőre talán nem hangzik komolynak a kérdés, de ha jobban belegondolunk, valóban igen sok szempontot kell figyelembe vennünk a megfelelő szemetes  kuka kiválasztása során. Nem mindegy például, hogy konyhai szemetes kukát, fürdőszobai vagy irodai kuka, esetleg kültéri - hamutartóval kombinált szemetes kukát szeretnénk vásárolni. A fő kérdés tehát adott:, milyen legyen a szemetes kuka,? 

Szemetes kuka szemetes kuka

A szemetes kuka használati gyakorisága

Az otthoni fürdőszobában bőven elegendő lehet egy 5 literes, pedálos szemetes kuka elhelyezése, ugyanakkor egy munkahelyi mosdóban, öltözőben akár 40-50-70 literes szemetes kuka is megtelhet naponta, főleg abban az esetben ha Pl. tork kéztörlő papírt használnak

Hulladékgyűjtő használati körülményei

Lényeges körülmény a kihelyezett hulladékgyűjtőt használó célközönség. Állandó felhasználók körében a szándékos rongálás esélye jóval kisebb, mint egy folyamatosan változó vendégkörrel üzemelő közösségi helyiségben. Váltouó használói kör esetében fontos követelmény , hogy a szemetes kuka fémből,  Pl. rozsdamentes anyagból készült, vandálbiztos kialakítású hulladékgyűjtő legyen.

Hulladékgyűjtő Hulladékgyüjtő