Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mofém csaptelep a fürdőszobába

Mofém csaptelepek általános termékjellemzői

MŰKÖDÉSI ÉLETTARTAM

 

 Európai norma

 Mofém norma

 Felsőrészek 

 200.000 elforgatás

 +500.000

 Keramikus egység

 70.000 elforgatás

 +350.000

 Kifolyócsövek

 80.000 elforgatás

 +300.000

 Zuhanyváltók

 30.000 elforgatás

 +100.000

Mofém csaptelepek kerámiabetétei

Minden Teka keramikus vezérlőegység magas ellenállóképességű szinterezett kerámialemezeket tartalmaz. A tárcsák porózus felülete tovább megtartja a kenőanyagot és finomabb, lágyabb mozgást eredményez, meghosszabítva ezáltal a csaptelep élettartamát. A működtetést végző elem el van szigetelve a víztől, így biztosítva a folyamatos kenést.

Mofém csaptelepek, kerámia betét

Kerámiás felsőrészeink pontosabb szabályozást biztosítanak, és enyhítik a túlnyomás hatását. A zajcsökkentő szűrő mérsékli a zajszintet a normál szintre anélkül, hogy a víz útját befolyásolná. Megfelel az UNE EN 200 norma követelményeinek.

Mofém csaptelepek perlátorai

A MOFÉM egykaros mosdó csaptelepek kiemelkedő vízmegtakarítási tulajdonságokkal bírnak. A vízáramlás szabályozós perlátoroknak köszönhetően típustól függően 50% vagy akár 60% vízmegtakarítást is elérhetünk velük.
Minden MOFÉM csaptelep családnál alkalmazzuk az új generációs HONEYCOMB® típusú perlátort, mely olyan speciális műanyagból készült, ami meggátolja a vízkő lerakódását és vandálbiztos, mert a sugárvezető része és a perlátor ház egy egységet képez emellett.

Mofém csaptelepek perlátorai